Åbningstider​​:

​Telefonen er lukket fra 12.00 til 12.30

Mandag:​

07.30 - 17.00​

Tirsdag:

07.30 - 17.00​

Onsdag:

07.30 - 17.00​

Torsdag:

07.30 - 16.30​

Fredag:

07.30 - 15.00

Telefontid​:

Mandag - Torsdag:​

07.30 - 16.00​

Fredag:

07.30 - 15.00​

OBS!!!

Grundet sundhedsstyrelsensens restriktioner pga Coronavirus er klinikken kun åben for nødbehandlinger.  dvs  tandpine, infektion eller traumer og svær parodontose. Der laves ingen undersøgelser og

tandrensninger på klinikken frem til  30/6 2020.  Vi holder jer opdateret her på hjemmesiden.  Vi ses.

​Bred erfaring og ekspertise

God til håndtering af tandlægeskræk

​+ 20 års erfaring

​Tandbroer som erstatning for en tand

​Har du tabt en eller flere tænder, kan en professionel tandlæge hjælpe dig med at indsætte en tandbro som erstatning.

Hos Tandlægerne Brabrandhus kan vi hjælpe dig med at indsætte tandbroer og tandkroner. Vi udfører alle former for tandbehandling med broer og kroner, og vi kan garantere dig et professionelt resultat.

Vores klinik er placeret i Brabrand ved Aarhus, og vi vil gerne kunne byde alle velkommen, hvorfor vi har indrettet vores klinik handicapvenligt med plads til kørestole med videre. Du kommer ikke til at få besvær med at parkere, da vi har adgang til gratis parkeringspladser tæt på klinikken.

Hvilken funktion har tandbroer og tandkroner?

Tandbroer har den funktion, at de kan gå ind og erstatte naturlige tænder. Har du mistet en eller flere tænder, kan de erstattes med en bro. 

Tandbroer bliver sat fast på de tilstødende tænder, og de kan ikke tages ud. Tandbroer er solide erstatninger, der føles som og ligner naturlige tænder.

En tandkrone bruges til at beskytte en tand, der er svækket som følge af rodbehandling, store fyldninger eller en misdannelse. Tandkroner kan fås i forskellige former for materialer som porcelæn, metalkeramik og guld, og alt afhængig af kronens placering i dit tandsæt og dit budget finder vi frem til en god, stabil og pæn løsning til dig.

Ring til os, så finder vi en tid til dig

Skal du have indsat tandbroer eller tandkroner, skal vi nok gøre plads til dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 86 25 18 77 eller til at sende os en e-mail på mail@brabrandhus.dk for at høre mere eller bestille en tid.​

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

Tandlægerne Brabrandhus

CVR: 29094772​

Kontakt

Telefon: 8625 1877

E-mail: mail@brabrandhus.dk