Åbningstider​​:

​Telefonen er lukket fra 12.00 til 12.30 mandag, onsdag og torsdag. Tirsdag og fredag er telefonen lukket fra 12.15 til 12.45.

Mandag:​

07.30 - 17.00​

Tirsdag:

07.30 - 17.00​

Onsdag:

07.30 - 17.00​

Torsdag:

07.30 - 16.30​

Fredag: 07.30 - 15.00

Telefontid​:

Mandag - Torsdag:​

07.30 - 16.00​

Fredag:

07.30 - 14.00​

Infor vedr Corona- virus

Nu påbegynder vi åbningen af klinikken igen, og det er vi rigtig glade for.

Vi følger narurligvis sundhedsstyrelsens regningslinjer om værnemidler til beskyttelse af både personale såvel som vores patienter. Mange har fået deres behandling udskudt, og vi vil ringe til jer og aftale en ny tid i nærmeste fremtid. 

​Bred erfaring og ekspertise

God til håndtering af tandlægeskræk

​+ 20 års erfaring

Rodbehandling udført grundigt og omsorgsfuldt​

​Har du en eller flere tænder, der trænger til en rodbehandling?

Hos Tandlægerne Brabrandhus udfører vi alle former for rodbehandling. Vi er fire professionelle tandlæger på vores klinik, og når vi udfører en rodbehandling, har vi alle fokus på at give dig en grundig og omsorgsfuld behandling. 

Vores klinik ligger i Brabrand ved Aarhus, og den er indrettet handicapvenligt og med gratis parkeringspladser lige uden for døren.

Hvornår er det nødvendigt med en rodbehandling?

En rodbehandling er påkrævet, hvis et kariesangreb går helt ind til nerven i en tand, eller hvis en tand er knækket så alvorligt, at nerven har taget skade. Vi renser først rodkanalen, som derefter bliver fyldt med et plastisk fyldningsmateriale.

 

Efter behandlingen kan det være nødvendigt at påsætte en krone. De tænder, som er blevet rodbehandlede, er oftest meget skrøbelige, hvorfor det kan være nødvendigt at beskytte dem med en krone efterfølgende.

​Erfarne og professionelle tandlæger

Tandlægerne i vores klinik har mange års erfaring med selv meget komplicerede former for rodbehandling, og vi udfører altid en grundig behandling, så vi undgår en efterbehandling. Vi udfører behandlingen nænsomt, så du vil opleve mindst muligt ubehag, mens det står på. Har du brug for smertestillende, kan du få lokalbedøvelse under en rodbehandling.

Ring til os for at bestille en tid

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 86 25 18 77 eller til at sende os en e-mail på mail@brabrandhus.dk og bestille tid til en rodbehandling.

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

Tandlægerne Brabrandhus

CVR: 29094772​

Kontakt

Telefon: 8625 1877

E-mail: mail@brabrandhus.dk