Åbningstider​​:

​Telefonen er lukket fra 12.00 til 12.30 mandag, onsdag og torsdag. Tirsdag og fredag er telefonen lukket fra 12.15 til 12.45.

Mandag:​

07.30 - 17.00​

Tirsdag:

07.30 - 17.00​

Onsdag:

07.30 - 17.00​

Torsdag:

07.30 - 16.30​

Fredag: 07.30 - 15.00

Telefontid​:

Mandag - Torsdag:​

07.30 - 16.00​

Fredag:

07.30 - 14.00​

Infor vedr Corona- virus

Nu påbegynder vi åbningen af klinikken igen, og det er vi rigtig glade for.

Vi følger narurligvis sundhedsstyrelsens regningslinjer om værnemidler til beskyttelse af både personale såvel som vores patienter. Mange har fået deres behandling udskudt, og vi vil ringe til jer og aftale en ny tid i nærmeste fremtid. 

​Bred erfaring og ekspertise

God til håndtering af tandlægeskræk

​+ 20 års erfaring

Tandlægeskræk er ikke ualmindeligt​

Får du en knude i maven, hver gang du får en indkaldelse fra din tandlæge?

Hos Tandlægerne Brabrandhus er vi vant til at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi møder patienter på daglig basis, som er bange for at gå til tandlæge, og specielt vores tandlæge Charlotte Lykke Gregersen har mange års erfaring med at håndtere patienter med tandlægeskræk. Vores klinik ligger i Brabrand, og de fleste af vores kunder kommer fra Aarhus og omegn.

Det er ikke flovt at lide af tandlægeskræk

Det er på ingen måde ualmindeligt at være bange for at gå til tandlæge, og det vigtigste er, at du fortæller os om din angst, når du bestiller en tid hos en af vores tandlæger.

Det bedste, vi kan gøre for at kurere din tandlægeskræk, er at tale med dig om din angst, skabe tillid og tage os god tid til dig under din behandling.​

Det vil tage tid for dig at blive helt tryg ved situationen og overkomme din tandlægeskræk, men den tid er vi mere end villige til at bruge, da det er et spørgsmål om din sundhed.

​Behandlingen vil altid foregå på dine præmisser

Når du kommer hos os, vil vi fornemme, hvad du er klar til og tryg ved, og vi vil tage det i dit tempo og på dine præmisser. I dag kan alle former for tandbehandling foretages ved hjælp af lokalbedøvelse, og det er særligt en hjælp til dig, der lider af tandlægeskræk.

Kontakt os for at bestille en tid

Du kan bestille en tid hos os ved at ringe på telefon 86 25 18 77 eller ved at sende os en e-mail på mail@brabrandhus.dk. Fortæl venligst, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan sætte ekstra tid af til dig.

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

Tandlægerne Brabrandhus

CVR: 29094772​

Kontakt

Telefon: 8625 1877

E-mail: mail@brabrandhus.dk